Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EH

Krásná úvaha na téma lidských práv.

Právo na život je samozřejmě základní, ale problematické je, když lidé začnou aplikovat svou kulturu (právo na specifickou dietu, stejné nebo lepší zacházení, životní úroveň atd.) na cizinu. Protože je třeba i respektovat právo na xenofobii, ať už je to amazonský kmen nebo visegrádská čtyřka. Domorodec by měl mít vždycky přednost, protože to byli jeho předkové, kteří tam investovali.

3 0
možnosti
JK

Nejlepší bude zvěstovat mu Krista a přinut... motivovat ho, aby se nechal pokřtít.

0 0
možnosti
JU

Zajímavý článek, i když jsem se v průběhu čtení obával, aby nakonec nevyústil v proimigrační agitku. Každopádně by mě zajimal bližší popis toho střetu. On ten kámen použil jen jako pěstní klín a neměl tendenci ho vrhat? Po použití paralyzéru ihned zanechal pokusů o odebrání vašeho života nebo se o to pokoušel opakovaně? Poté, co útoky na vás vzdal, jak na vás působil, měl spiše strach, že máte nad ním převahu nebo vztek, že vás nemůže dostat?

3 0
možnosti
EH

Jestli jsem četla správně, tak si porovnali penisy (pardon, zbraně) :-) a domorodec usoudil, že cizokrajně vypadají zbraň je nebezpečnější, tudíž vycouval z boje.

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4486x
Jmenuji se Ondřej Havelka, jsem cestovatel, religionista, teolog, podnikatel. Zabývám se mezikulturním a mezináboženským dialogem.

 

Seznam rubrik